top of page

Veel moeders laten zich bij het kiezen van kleding voor jonge kinderen leiden door verschillende factoren. Kleding moet van hoge kwaliteit zijn, stijlvol, bij voorkeur gemaakt van natuurlijke stoffen en niet erg duur. We krijgen vaak de vraag van degenen die gaan winkelen in Italië welke winkels voor de kleintjes moeten worden bezocht om kleding te vinden die aan alle gespecificeerde criteria voldoet.

We raden u aan naar een vergelijkbaar merk als Prenatal te kijken. Dit is een van de zeer grote ketens in heel Italië, die geliefd is bij Italiaanse moeders en die echt een zeer groot en gevarieerd assortiment biedt.

Welk merk is dit?

Prénatal is de Europese leider in de verkoop van kleding en accessoires voor aanstaande moeders en kinderen van 0 tot 11 jaar.

Prénatal zorgt ervoor dat een zwangere vrouw altijd stijlvol en modieus kan blijven en al op jonge leeftijd smaak en liefde voor mooie dingen bij haar kinderen kan bijbrengen.

Prénatal betekent in de eerste plaats "Mode voor aanstaande moeders", dus met een echt Italiaans vermogen om door de modewereld te navigeren, kunnen aanstaande moeders zich volledig kleden volgens de laatste modetrends. Het idee waar de stylisten van Prénatal van uitgaan bij het maken van elke collectie is heel eenvoudig en tegelijkertijd revolutionair: Soon Mother, Always Woman.

Prénatal, een Italiaans bedrijf, is de Europese leider in de verkoop van producten voor aanstaande moeders, pasgeborenen en kinderen tot 11 jaar. Prénatal heeft meer dan 400 winkels in 8 landen.

Prénatal maakt deel uit van de Artsana Group, die wereldwijd 20 kantoren heeft.

Artsana is een grote Italiaanse groep die actief is in drie verschillende commerciële gebieden: producten voor moeders en kinderen, farmaceutische producten, schoonheidsproducten. Haar merken, waaronder Chicco, hebben wereldwijde bekendheid verworven.

De eerste Prénatal-winkel werd in 1963 in Milaan geopend. In de loop van de volgende 40 jaar werden er in Europa veel andere winkels geopend met hetzelfde groene bord erboven. Prénatal-winkels in 8 landen: 199 in Italië, 103 in Spanje, 16 in Portugal, 12 in Mexico, 13 in Griekenland, 2 in Cyprus, 71 in Nederland.

Prénatal biedt niet alleen babyverzorgingsproducten, maar ook professionele diensten voor moeders, gericht op de wereld van het moederschap en het helpen van vrouwen om in vrede en sereniteit in deze wondere wereld te leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Prénatal shop is dé plek waar je antwoord kunt vinden op alle specifieke vragen die zich voordoen tijdens de verschillende periodes van het moederschap, vanaf de eerste maanden van de zwangerschap. Het heeft een breed scala aan modecollecties voor aanstaande moeders, voor pasgeborenen en voor kinderen tot 11 jaar, evenals een verscheidenheid aan Prénatal en andere toonaangevende merken voor babyverzorging.

x1plp-newborn-blog-d.jpeg
x3-campagnepagina-prenatalboutique.jpeg
bottom of page