top of page

Tre usædvanlige husholdningsapparater til dit hjem

Dryp kaffemaskine

En enhed, der giver dig mulighed for at brygge aromatisk kaffe derhjemme.
En kaffemaskine med det rigtige look. Maskinen har et moderne design, samt Aromaselector-programmet og afkalkningsprogrammet. Med aromavælgeren kan du vælge, hvor stærk kaffen skal være, hver gang du laver kaffe.

Information:

- Patenteret duft

- Roterende filter med aftagelig filterindsats og drypbeskytter

- Automatisk nedlukning efter 40 min.

- Aftagelig vandbeholder med markering af kopniveau

- Rustfrit stålelementer på filterholder, kandehåndtag og filterlåg

- MISSION øko og omsorg

- Programmer for, hvor længe kaffen skal holde sig varm

- Roterende filter, filterelement og kande tåler opvaskemaskine.

- 3-i-1 beskyttelse mod kalk.


Trådløs støvsuger

Trådløse støvsugere er enkle og ligetil at bruge. De fylder meget mindre på grund af det faktum, at du kan skjule det for nysgerrige øjne bag døren. Denne teknik fylder ikke mere end en konventionel rengøringsmoppe, og den kan drives af lysnettet eller en speciel type genopladelige batterier.

Støvsugere, der har kraftige roterende børster, der er med til at give en dyb og effektiv rengøring. Driftstiden er op til 55 min på en opladning. Inkl. batteri. Så bliver det ikke nemmere at støvsuge boligen.


Vinduesvasker

Et værktøj til altid rene og skinnende glas og vinduer.
Gør vinduespudsning til en leg med den originale, innovative Kärcher vinduesvasker. Vinduesvaskeren suger det snavsede vand væk og forhindrer derved striber på vinduerne og vand i vindueskarmene. Få funklende rene vinduer ved at bruge funktionen af ​​en sprayflaske med mikrofiberklud og derefter vinduesskraberen med sug. Vinduesvaskeren kan bruges på alle glatte overflader – f.eks. spejle, brusekabiner eller glasborde. Vinduesvaskerens videreudvikling af den nye opdaterede WV 2 Premium gav den 25% længere batterilevetid end forgængeren, derudover fylder og vejer den mindre, har et lavere lydniveau og vandtanken er blevet endnu nemmere at tømme. Der medfølger også et smallere mundstykke til vinduesvaskeren, som kan bruges på mindre vinduer, f.eks. Franske døre eller stuehusvinduer med meget små ruder.


Comments


bottom of page