top of page

Kuinka valita hotelli lepoa varten: mihin kiinnittää huomiota

Se on outo asia, mutta hotellin valitseminen lomalle voi olla melko vaikea tehtävä. Joskus istut näytön ääressä tunnin, nouset ylös neliömäisellä päällä etkä etene askeltakaan. Ja joskus voit löytää tarvitsemasi 5 minuutissa. Lue, miten valitset hotellin ja mihin kiinnität huomiota.Pääasia, joka vaikuttaa valintaasi, on lepotyyppi. Jos suunnittelet retkiä, vietät vain yön hotellissa ja tärkein kriteeri on nähtävyyksien, kaupungin keskustan jne. läheisyys.

Jos aiot rentoutua merellä, hotellin pitäisi olla mukava pitkää oleskelua varten. Lähellä on varustettu keittiö tai ravintola. Ja kaikenlaisia ​​lisäbonuksia, kuten lasten leikkipaikka, ilmastointi jne.


Jos matkustat kauttakulkumatkalla lentokentälle, tärkeintä on liikennekeskusten läheisyys tai ilmaisen kuljetuksen saatavuus.

Lomatyypistä riippumatta perusvaatimukset ovat puhtaus, suihkun ja wc:n saatavuus, ikkunat ja huoneen yleinen tyyli.


Joten kuinka valita hotelli lomallesi?


Siirry suosikkihotellihakusivustollesi scandichotels.fi. Syötä haluamasi kaupunki tai alue ja lajittele ne seuraavien periaatteiden mukaan.Ensin katson kaikki hotellit, jotka eivät vaadi maksukorttia sisäänkirjautumisen yhteydessä ja joiden varaus peruutetaan. Miksi? Koska on force majeure -tapahtumia, jotka johtavat hotellin peruuntumiseen, etkä halua menettää rahaa. Varaan usein useita kuukausia ennen matkaa ja ilman tilauksen peruutusmahdollisuutta se olisi minulle vaikeaa.


Seuraava kriteeri minulle on käyttäjäpisteet. Laitoin suodattimeen 8+ ja karsin pois ne, jotka saivat alhaisen arvosanan. Halpojen hotellien joukossa on usein vaihtoehtoja, joilla on korkea pistemäärä, mikä ei koske niinkään hotellin varusteita, vaan lämminsydämistä omistajaa. Kaipaan tällaisia ​​hotelleja, koska hyvän omistajan läsnäolo ei korvaa varusteita ja mukavuutta huoneessa.

Lajittele hinnan mukaan. Joka tapauksessa teet päätöksen budjetin perusteella. Ja vaikka haluaisinkin yöpyä Four Seasons Hotel Georg V:ssä Pariisissa, en maksa 1 200 euroa yöltä huoneesta. Mutta ei myöskään kannata tuhlata rahaa. Minulla oli tilanne, jossa päätin olla maksamatta liikaa, koska tarvitsin nukkua vain yhden yön ja meidät pakotettiin nukkumaan pukeutuneena, jotta emme koskettaisi hotellin liinavaatteita. Jälleen kerran, en haluaisi olla sellaisessa tilanteessa.


Hotellin tähti ei ole pääasia. Joskus uusi kolmen tähden hotelli tarjoaa paremman mukavuuden kuin 4 tähden hotelli. Jos varaat ennen itse matkaa, voit saada suuria alennuksia 4*-5* tähden hotelleista. Joskus alennus on yli 50%. Tässä tapauksessa kannattaa kokeilla tällaista hotellia, vaikka sinun ei pidä unohtaa, että 5 tähden hotelleissa on paljon maksullisia lisätoimintoja - wifi, aamiainen jne.


Katson valokuvaa, neliömetriä ja luetteloa varusteista huoneessa. Kannattaa katsoa kuvia, jotka liittyvät tiettyyn huonetyyppiin, ei vain hotelliin. Hotelleissa on hyvin erilaisia ​​huoneita, ja ensimmäiset kuvat ovat aina parhaita.

Ikkunat ovat tärkeä asia. Et kiinnitä tähän huomiota valitessasi, mutta valoton huone ei ole paras vaihtoehto.

Tärkeintä on lukea arvostelut. Vierailijoiden todellinen mielipide asettaa kaiken paikoilleen. Siinä tapauksessa, että nukuimme vaatteissamme, kaikki oli kirjoitettu arvosteluissa, mutta en lukenut niitä.


Miten saada se halvemmaksi?


Pääasiallinen tapa alentaa majoituskustannuksia on valita kaupunginosa ja päästä lähemmäksi keskustaa. Samat olosuhteet keskustassa ja laitamilla voivat vaihdella hinnoissa useita kertoja.


Toinen tärkeä tapa säästää rahaa on valita asunto hotellin sijaan. Jos olet valmis valmistamaan aamiaisen itse etkä tarvitse 24h-vastaanottoa, tämä on sinun vaihtoehtosi.
Varausaika on tärkeässä roolissa. Hotellin varaaminen ei ole kuin lentokoneen varaamista, sillä saat halvimmat hinnat viime hetkellä. Siksi varaan etukäteen tietääkseni missä nukun, ja jos viime hetkellä löydän jotain ulkonäön ja hinnan suhteen erittäin mielenkiintoista, käytän mahdollisuutta edellisen varauksen ilmaiseen peruutukseen.

Jos etsit hotellia meren rannikolta, se kannattaa tehdä henkilökohtaisesti paikan päällä. Voit aina arvostaa todellista näkymää ikkunasta, neuvotella omistajan kanssa jne. En henkilökohtaisesti jätä sitä viime hetkellä, mutta se on luonteen, ei menetelmän, ongelma.


Jos olet varma matkastasi ja valinnastasi, voit varata huoneen ilman hyvitystä ja tilauksella, joka on 10 prosenttia normaalihintaa halvempi. Mutta joudut maksamaan heti ja peruutessasi menetät kaiken.


Jos olet löytänyt mieleisesi hotellin, mutta hakujärjestelmässä ei ole huoneita, ota meihin yhteyttä suoraan. Hotellit tarjoavat aina vain osan huonekannasta. Lisäksi voit neuvotella halvemmasta hinnasta, koska hotellit maksavat palkkion haun kerääjistä.

Toivon, että nyt osaat valita hotellin ja tehtävästä on tullut hieman helpompi.


コメント


bottom of page