top of page

ZEB is een multi-brand fashion retailer met meer dan 70 merken in meer dan 60 winkels (inclusief een e-store) in heel België en de trotse winnaar van drie awards als beste retailer voor damesmode in België. Zeb is zeer klantgericht, zoals blijkt uit hun gunstig gelegen winkels met voldoende parkeergelegenheid, hun goed gevulde e-shop en hun professionele service.

ZEB is in de loop der jaren véél meer geworden dan een jeans store. We zijn uitgegroeid tot een multi-brand fashion store met meer dan 70 merken. Met passie voor fashion kiezen we straffe merken, stuks en outfits die het mooiste in je naar boven brengen, die je perfect passen, die je blij maken. We maken voor jou – elk seizoen opnieuw – een selectie van topstukken, van ultieme klassiekers tot échte seizoensstukken. Geen selectie uit een paar merken maar uit meer dan 70 merken, straffe merken. We gaan voor veel keuze én sterke prijzen. Zo vindt ieder z’n ding bij ZEB.

Elk seizoen opnieuw verrassen we je met nieuwe collecties die voortvloeien uit de gebundelde krachten van inspirerende persoonlijkheden met ZEB. Designers Astrid Coppens, Veronique Leysen, Dennis Praet, Yentl Keuppens, Kaat Blommaert van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles ademen fashion en dat is de basis van élke samenwerking met ZEB. Astrid | Black Label, Maurice knitwear, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, Cyclo Club Marcel… ontdek de collecties in alle ZEB stores én op ZEB.be!

bottom of page